Gelegen middenin prachtige vergezichten, is Acquaviva Agritourism de ideale plek om uw vakantie door te bengen, verstopt in het rustige landschap van Umbrië en maar een paar kilometer van het centrum van Todi en andere belangrijke bezienswaardigheden.

agriturismo_umbria_1515Gasten kunnen heerlijk lezen of relaxen in onze gemeenschappelijke woonkamer, compleet met een grote open haard.

Het zwembad en het bocce veld zijn omringd door olijfboomgaarden en bieden fantastisch uitzicht op de nabijzijnde heuvels. Die zijn gemakkelijk toegankelijk, ook voor de minder geoefende wandelaar. In onze grote tuin is een gemeenschappelijke barbeque beschikbaar.

Speciaal voor onze gasten hebben we een eigen parkeerterrein.
In de gemeenschappelijke ruimte is draadloos internet, in de kamers is bedraad internet beschikbaar.

Alle faciliteiten zijn zo ontworpen zodat ook mensen met een handicap toegang hebben tot alle gebouwen.

Onze gasten kunnen de natuur proeven bijna proeven tijdens rustige wandelingen in de bosrijke omgeving, rijk aan historie. Ook is het niet ongewoon om wild te spotten.

agriturismo_umbria_0223

Acquaviva Agritourism ligt aan een oude route, die tegenwoordig onderdeel is van het Circuiti del Paesaggio (een reeks van paden door het lokale landschap), in de gemeente Todi. Deze routes zijn geschikt voor wandelaars, mountainbikers en te paard. Vanaf Acquaviva is ook het Martani Trekking trail systeem te bereiken, samen met vele andere sportfaciliteiten.

Acquaviva Agritourism is ongetwijfeld een perfecte startplaats voor dagtochten. Naast Todi, zijn ook onder andere Perugia, het Trasimeno meer, Assisi, Orvieto, Spoleto, Montefalco, de watervallen van Marmore en zelfs Rome en Florence gemakkelijk bereikbaar.